TAIDEMETSÄN PUOTI

KIRJAT

TULEVIA KIRJOJA

SINIRUUSU / BLUEROSE

Satukirja Siniruusu/Bluerose
Satukirja Siniruusu/Bluerose

Satukirjan kuvitus on parhaillaan tekeillä. Sadun 11-vuotias kirjoittaja Krista Hakkarainen palkittiin  Napero-Finlandia -sadunkirjoituskilpailussa kunniakirjalla jokunen vuosi sitten. Lisätietoa tästä sekä englanniksi että suomeksi julkaistavasta suloisen perinteisestä satukirjasta tulossa tällle sivulle myöhemmin. Ilmestymistavoite on jouluksi 2020.

A LITTLE SAUNA STORY

A little Sauna story
A little Sauna story

Tunnelmallisin pastellimaalauksin kuvitettu sydämellinen tarina suomalaisen saunomisen riemusta. Teksti ja kuvitus Pia-Maria Pohto. Englanninkielinen. Tämän saunatuliaiseksi ihanteellisen pikkukirjan ilmestymistavoite on kesäksi 2021.

ANNA JA ONNI KARJALASSA

Anna ja Onni Karjalassa, mustavalkoinen hahmotelma kannesta
Anna ja Onni Karjalassa, mustavalkoinen hahmotelma kannesta

Mikä on kulitsa tai miten vietetään rotinoita? Miten tehdään Karjalan käki? Entä millaista oli olla evakkomatkalla? Tämä Ann-Mari Sintosen kirjoittama ja Pia-Maria Pohdon kuvittama lasten tietokirja karjalaisista Annasta ja Onnista  ilmestyy Lector Kustannus Oy:n kustantamana keväällä 2021.

SANTTUTONTUN MATKA
2 ja 3

Santtutontun seikkailut
Santtutontun seikkailut

Suomen saunatontun jännittävät reissut saavat jatkoa, kunhan yhteistyökuviot kirjoihin osallistuvien matkailukohteiden kanssa selviävät poikkeustilanteen helpotuttua.