Taiantuoja

#taiantuoja, #magicbearer, se olen minä! Olen aina halunnut tuoda maailmaan kuvituksin ja tarinoin ripauksen lisää jännitystä, väriä ja kihelmöintiä, eli taikaa. Maailmassa on paljon jännittäviä asioita, joita ei voi nähdä - ennen kuin ne piirtää ja niistä kirjoittaa. Sydämellä ja tunteella.


Sydämellä piirrettyä

Tonttujoukko silloin varpahillaan...
Lapsena mikään ei ollut jännittävämpää kuin joulun odotus. Tonttugeeni aktivoitui viimeistään lokakuussa. Näpräsin ja piirsin lahjoja perheelle, sukulaisille ja ystäville. Jokaiselle piti kääriä kauniiseen pakettiin monen monta lahjaa.  Noista lapsuuden lahjavalvojaisista asti on syntynyt kuviksi taruhahmoja, tonttuja ja keijuja. Asiallisempina hetkinä olen piirtänyt tilausmuotokuvia ja -sukupuita, markkinointimateriaalia ja ilmoituksia. Usein olen halunnut lisätä jotakin jännittävää kuvien taustalle;  sukupuihin ainakin muutaman oravan tai vaikkapa sieniä kasvamaan oksille.  

Tunteella tarinoitua

Millaisia ovat tarinat, joissa ei ole mukana jotain myyttistä? Taiattomia? Tavallisia? Jännittävintä on sekoittaa tarinaan todellinen maisema tai paikka niin, että lukija kokee sen jatkossakin erityisen jännittävänä. Saunoista ja saunatontuista kertovat tarinat ovat innostaneet minua erityisesti. Luomani hauska epeli, Santtutonttu rakastaa matkailua ja haluaa nähdä paljon kivoja paikkoja. Sen heikkoutena ovat tietysti saunat, onhan se Suomen oma saunatottu, eikä sitä paitsi lämpöisen löylyn kutsua voi kukaan vastustaa! Tutustu ihmeessä luomaani hahmoon sen omilla verkkosivuilla.

Portfolioni

Klikkaa portfoliotani, niin näet mitä kaikkea onkaan tullut vuosien varrella taiteiltua!


Portfolioni