#TAIANTUOJA #MAGICBEARER

Se olen minä! Haluan tuoda maailmaan kuvituksin ja tarinoin ripauksen lisää jännitystä, väriä ja kihelmöintiä, eli taikaa. Maailmassa on paljon jännittäviä asioita, joita ei voi nähdä - ennen kuin ne piirtää ja niistä kirjoittaa. Sydämellä ja tunteella.


SYDÄMELLÄ PIIRRETTYÄ

Tonttujoukko silloin varpahillaan...
Lapsena mikään ei ollut jännittävämpää kuin joulun odotus. Tonttugeeni aktivoitui viimeistään lokakuussa. Näpräsin ja piirsin lahjoja perheelle, sukulaisille ja ystäville. Jokaiselle piti kääriä kauniiseen pakettiin monen monta lahjaa.  Noista lapsuuden lahjavalvojaisista asti on syntynyt kuviksi taruhahmoja, tonttuja ja keijuja. Asiallisempina hetkinä olen piirtänyt tilausmuotokuvia ja -sukupuita, markkinointimateriaalia ja ilmoituksia. Usein olen halunnut lisätä jotakin jännittävää kuvien taustalle;  sukupuihin ainakin muutaman oravan tai vaikkapa sieniä kasvamaan oksille.  Suureksi ilokseni jo vuodesta 2007 asti olen saanut jakaa tuotokseni Teidän kanssanne, upeat asiakkaani, taideyrittäjän roolissa yrityksessäni Pia-Maria Art & Design.

TUNTEELLA TARINOITUA

Millaisia ovat tarinat, joissa ei ole mukana jotain myyttistä? Taiattomia? Tavallisia? Jännittävintä on sekoittaa tarinaan todellinen maisema tai paikka niin, että lukija kokee sen jatkossakin erityisen jännittävänä. Saunoista ja saunatontuista kertovat tarinat ovat viime vuosina innostaneet minua erityisesti. Luomani hauska epeli, Santtutonttu rakastaa matkailua ja haluaa nähdä paljon kivoja paikkoja. Sen heikkoutena ovat tietysti saunat, onhan se Suomen oma saunatottu, eikä sitä paitsi lämpöisen löylyn kutsua voi kukaan vastustaa! Tutustu ihmeessä luomaani hahmoon; lapsilla ja lemmikeillä on mahdollisuus päästä mukaan Santtutontun kirjoihin muotokuvillaan ja vanhempiensa niin halutessa omilla nimilläänkin.

Jatkuvasti on myös muotoutumassa uusia kuvitettuja tarinoita, Santusta ja muistakin hahmoista. Toivottavasti moni löytäisi niiden siimeksestä lämmikettä sydämelleen.

TILAUKSESTA LUOTUA

Etsitkö kuvittajaa omalle tarinallesi, mainoksellesi tai blogisi reunaan? Kertomuksesi tai tietotekstisi ansaitsee satumaisen värikkään ja herkän kuvituksen, eikö vain? Voin oikolukea tarinasi, piirtää siihen kuvat, hoitaa taiton, hakea kirjalle ISBN-tunnuksen ja sopia painotalon kanssa painatuksesta. Mukava yhteistyömme odottaa, ota rohkeasti yhteyttä!