TAIDEMETSÄN PUOTI

TILAUSTUOTTEET

PERUSMUOTOKUVAT

Mallikuvasta teen muotokuvia lapsista, eläimistä, kumppanista, kollegasta tai rakkaasta kotitalosta.  Pastellityöt ja lyijykynätyöt ovat melko nopeita tehdä, ja niistä minulla on satojen töiden ja  vuosien kokemus.

SATUMUOTOKUVAT

Satumuotokuvat ovat toivotun teeman mukaisia muotokuvia. Lapsi voi istua kultaisessa tuolissa keskellä lempisatuaan. Kultahääparin teemamuotokuvan reunoille piirtäisin vaikkapa vuosien varrella tärkeiksi tulleita esineitä. Rakas lemmikki voisi olla taulussa vaikkapa supersankari!

SUKUPUUTAULUT

Jos valmiit eri kokoiset sukupuujulisteet nimitarroineen eivät ole sinulle oikea ratkaisu, tilaamalla saat juuri sopivan sukupuun. Puu voi olla muotokuvallinen ja kokonaan käsintehty perintöesine - tai sitten räätälöity juliste, jossa ovat kuvat ja nimet painatettuina haluamallasi fontilla halutun muotoisiin kyltteihin.

OMA KIRJASI

Olet jo viimeistelemässä mukavan pituista tarinaasi kirjaksi, mutta kuvittaja on hakusassa. Mitenkäs se taitto ja painatus, tarvitaanko se joku ISBN ja kuka voisi oikolukea tekstini?  Kunhan sinulla on tarina, ole huoleti: muut tenkkapoot ratkeavat taidoillani kyllä.

Millainen annos kynäni taikaa olisi sopiva juuri sinun kohdallasi ?

Kurkista vielä portfoliooni ja ota sitten rohkeasti yhteyttä!