KAITALIINAT

Kaitaliina Metsätonttu ja Sinipiika 140 x 50cm

Upeaa metsän tunnelmaa kotiisi! Kun Metsätonttu soittelee kepeästi huilullaan vauhdikkaalle Sinipiialle, niin kiehtovat sävelet saavat susien lisäksi muitakin metsän asukkeja liikkeelle. Tämän puolipellavaisen liinan voit levittää pöydälle tai pingottaa seinälle, sängyn päätyyn tai terassille. Mökillekin voit jättää huoletta seinävaatteeksi, sillä kangas ei säikähdä viileitäkään kelejä. Reaktiivivärjätyn kankaan värit ovat kestävät ja pesulämpötilaksi suositellaan 60 astetta. Painettu Suomessa. Vinkki: osta kaveriksi Sinipiika- tai Metsätonttu-kortti ! Huomasitko, että pelkkä Sinipiika löytyy sekä 50x50cm tyynyliinoista että isommista 50x60cm tyynyliinoista,  Metsätonttu susien kanssa löytyy koossa 50x60cm.

79,00 €

Kaitaliina Kuutar ja kauriit 140 x 50cm

Talven kuutamotunnelmaa kotiisi! Viehkeä Kuutar on Päivättären ja Tähdettären sisar. Tämän kauniin ja lempeän jumalattaren voi nähdä kuun valossa metsän eläimiä tervehtimässä tai kutomassa kuun kultalangasta vaatteita ja koruja. Tämän puolipellavaisen liinan voit levittää pöydälle tai pingottaa seinälle, sängyn päätyyn tai terassille. Mökillekin voit jättää huoletta seinävaatteeksi, sillä kangas ei viileitäkään kelejä säikähdä. Reaktiivivärjätyn kankaan värit ovat kestävät ja pesulämpötilaksi suositellaan 60 astetta. Painettu Suomessa. Vinkki: osta kaveriksi Kauriit-astialiina ja paketin päälle Kuutar-kortti ! Huomasitko, että viehkeä Kuutar leijailee sekä 50x50cm tyynyliinoissa että isommissa 50x60cm tyynyliinoissa ?

79,00 €

Kaitaliina Joulutonttu ja orava 140 x 50cm

Jouluyön kuutamotunnelmaa kotiisi! Pitkäpartainen joulutonttu vetää oravaa perässään ja vie paketteja perille. Orava on jo huomannut, että heitä katsotaan, mutta tonttu se vain astelee huoletonna kuutamossa. Tämän puolipellavaisen liinan voit levittää pöydälle tai pingottaa seinälle, sängyn päätyyn tai terassille. Mökillekin voit jättää huoletta seinävaatteeksi, sillä kangas ei viileitäkään kelejä säikähdä. Reaktiivivärjätyn kankaan värit ovat kestävät ja pesulämpötilaksi suositellaan 60 astetta. Painettu Suomessa. Vinkki: osta lahjapaketin päälle samanlainen Joulutonttu ja orava -kortti yksi- tai kaksiosaisena ! Huomasitko, että tämä parivaljakko kelkkailee myös  50x60cm tyynyliinoissa ?

79,00 €