Joulukortit

Kaksiosaisia joulukortteja on tullut piirrettyä vuosien varrella kymmeniä! Myös joulukortit ovat pastellimaalauksia, joista sellaisenaan tai sopivasti rajaamalla on syntynyt mukava jouluinen aihe kortiksi. Valmis joulukorttimallistoni täydentyy yleensä joka vuosi uudella kuvalla. Viime vuosina olen painattanut kortit tyylikkäälle kultakartongille, joka loihtii valokohdat upeasti esiin. Aivan kuin lyhdyt ja kynttilät loistaisivat oikeasti!

Alla oleviin korttimalleihin on lisätty kuvateksti, itse kortissa pastellityön nimi mainitaan vain takana. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Pystymalliset kortit:

 Vaakamalliset kortit:

Joulukortit on painettu Keski-Suomessa, niitä saa kaksiosaisina joko valmiilla tai omalla tervehdystekstillä sekä omalla logolla. Myös yksiosaiset onnistuvat halutulla tekstillä. Oman tekstin ja logon tapauksessa tilausmäärän tulisi kuitenkin olla vähintään 150 kpl kirjekuorineen. Voit tilata niitä yksittäin tai isomman määrän. Isommista eristä teen toki hyvän tarjouksen!  Osa korteista on varastossa, osa on painatusta vaille valmiita.

Valmiiden kaksiosaisten korttien hinta on 2,50eur/kortti + kuori. Toimituskulut lisätään hintaan.