Ripaus satua, kourallinen valoa ja väriä

Teemamuotokuvat

Satumuotokuva

Lapsen satumuotokuva, mikä voisi olla suloisempaa? Satumuotokuvassa lapsi voi seikkailla keijukaisena tai prinssinä, ihan minä vain! Taustan voi valita teeman mukaiseksi. Pastelliliitu sopii hyvin satumuotokuvan välineeksi, koska sen jälki on satumaisen pehmeä.

Teemamuotokuva

Aikuisen muotokuvan ei myöskään tarvitse olla jäykkä: muotokuvan taustaksi voi kehitellä jotakin mieleiseen harrastukseen tai yhteiseen matkaan liittyvää teemaa. Entä jos antaisit tupaantuliaislahjaksi muotokuvan uudesta talosta ja perheestä puuhailemassa uudella pihallaan? Isopapan muotokuvassakin voisi olla jotain erilaista – ehkä hänellä voisi olla sylissään lapsuudenaikainen puuveturi tai lempinalle.

Muotokuva nukkuvasta vauvasta ilahduttaa vaikkapa kastelahjana ja lähtee mukaan lapsen varttuessa tämän omaan kotiin ja aikanaan jälleen omien lasten ihailtavaksi.

Satu- tai teemamuotokuva tarkoittaa halutun teeman mukaista muotokuvaa, jossa on lisä- tai taustakuvitusta. Kannattaa kysyä tarjousta usean henkilön teemamuotokuvatauluista. Satumuotokuvien hinnat alkaen 350eur, riippuen aiheen työläydestä ja henkilöiden määrästä.