Referenssit

Ajan saatossa olen tehnyt erilaisia töitä useille yrityksille. Toimin yhteistyössä muun muassa seuraavien yritysten kanssa:

Kuvitustöiden suunnittelu

Kynänjälkeni on tuttu mm. Jyväskylän kaupunginkirjaston ja sivukirjastojen itsepalvelulaitteen ohjelmiston kuvituksesta, yritysten logoista, lehtisistä ja ilmoituksista, Paletti Oy:lle piirretyistä tonttujoulukorteista sekä useille yrityksille tehdyistä yritysjoulukorteista.

Kuvitusta ja logo Comtraining Oy:lle

Koulutus-, valmennus- ja työnohjauspalveluita tarjoavasta Comtraining Oy:stä toimitusjohtaja Mervi otti minuun yhteyttä sivukuvituksen ja uuden logon tiimoilta. Hauskan yhteistyömme hedelmät näet yrityksen sivuilta!

Toiminnallinen kirja-arkku

Jyväskylän yliopistosta otettiin yhteyttä ja minua pyydettiin piirtämään Active Library -hankkeen kuva, joka olisi skaalautuva sekä moneen kokoon ja osaan muokkautuva. Kirja-arkku tulee toimimaan verkossa oppilaiden ja opettajien monikielisenä tekstivarastona.

Ilmoituskuvitusta MuurLelle

Jo jonkin aikaa kytenyt yhteistyöideointi sai tuulta alleen, kun sovimme MuurLen johdon kanssa otteluilmoituskuvituksesta maaliskuisiin Team Lakkapään kanssa käytäviin jännittäviin pudotuspelimatseihin.

Ilmoitukseen tuli kuva tähtipelaaja Humberto Silvasta (16) sekä verkolle ponnistavista pelaajista. Tutustu otteluilmoitukseen!

Logo Kompassi Apteekille

Kun perinteikäs jyväskyläläinen Vanha Apteekki muutti Kauppakadun yläpäästä Forum-kauppakeskukseen, apteekin nimeksi tuli Kompassi Apteekki. Nimi mukailee Jyväskylän keskustan valaistua kiveyskompassikuviota.

Apteekin väki toivoi modernihkoa mutta selkeästi kompassiksi tunnistettavaa logoa, jonka voisi myös lyhentää muotoon KA. Tutustu logoon!

Kuvitusta Muuramen kunnalle

Joulukorttisarjan (näkymä Riihivuorelle (2007), Kivitaskun Tonttutalo (2008) sekä kunnan juhlavuoden joulukortti (2011)) lisäksi olen suunnitellut Muuramen kunnalle vuodenaikakortin. A5-kokoisessa kortissa on kuntaan liittyvä pastellimaalaus jokaiselta vuodenajalta.

Kesäkuvana on kalastaja Muuramenjoella, kevään kuvana kunnan nimikkokukka kevättähtimö ja syksyn aiheena punaiset pihlajanmarjat Muuramen kirkon pylväiden edustalla. Talven kuvaksi valikoitui muuramelainen tonttutalo, Käsityöpaja Kivitasku.

Joulukortteja Kytölä Instruments Oy:lle

Muuramelainen instrumenttitehdas markkinoi erilaisia virtausten ja paineiden mittaus-, tarkkailu- ja valvontalaitteita eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Ensikuulemalta mittauslaitteet eivät kuulosta siltä, että niillä saadaan aikaan kummoistakaan joulutunnelmaa.

Kytölän asiakkaat eri puolella maailmaa kuitenkin huomasivat, että mittari voi muistuttaa rekeä tai kynttilää tai ne voidaan koristella karamellikeppiputkistossa kauniiksi paketeiksi. Katso kuva, niin pääset jouluiseen mittaritunnelmaan!