Tonttujen sivut valmiit

Tervetuloa tonttujen omille sivuille!

Jokaisella Tontut 2016 -kalenterin tontulla on nyt oma sivu. Tonttusivuille pääset kalenterissa olevaa qr-koodia klikkaamalla tai suoraan tältä sivulta. Voit lukea kunkin tontun levinneisyydestä ja elintavoista, liikkumisesta sekä ravitsemuksesta. Joidenkin tonttujen tyypillinen päiväohjelma on myös kerrottu, vaikka kaikkein mielenkiintoisin taitaa kyllä olla se Joulutontun jouluohjelma...

Jokaisella tonttulajilla on ihmisille toivomus - kannattaa lukea myös se.

Klikkaa alla olevia linkkejä, niin paljastuu, minne ne parittomat sukat aina katoavat tai missä se Kotitonttu aina piileskelee!

Tutustu tästä kaikkiin Tontut 2016-kalenterin tonttuihin:


Tunturitonttu


Pajatonttu


Tallitonttu

Sukankerääjätonttu

Citytonttu

Metsätonttu

Saaristolaistonttu

Puutarhatonttu

Leipuritonttu

Kotitonttu

Saunatonttu

Joulutonttu

Tonttukalenteri 2016

Onko sinulla jo Tonttukalenteri vuodelle 2016? Seinäkalenterissa on kaksitoista toinen toistaan värikkäämpää kuvaa suomalaisista nykytontuista kalenteriruudukkoineen. Tilaa nyt suoraan taiteilijalta sähköpostilla. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti ja laitan kalenterisi postiin.

Joulukortit

Ovatko joulukorttiasiasi kunnossa? Tilaa setti tonttuja ja muitakin jouluisia kuvakortteja kaksi- tai yksiosaisina sähköpostitse suoraan taiteilijalta. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti ja autan myös korttiaiheiden valinnassa. Tutustu korttimalleihin jo etukäteen.

Julisteet ja magneetit

Haluaisitko antaa lahjaksi kauniita julisteita tai magneetteja. Katso lisätiedot näistä taruhahmotuotteista ja lähetä tilaus sähköpostitse suoraan taiteilijalle. Laitan ensin tilausvahvistuksen ja sitten kipaisen postiin tuotepaketin kanssa.