Uusia tuotteita tullut ja lisää tulossa

10.8.2016

Tuotevalikoimani on laajentunut: nyt myynnissä on myös neliökortteja kahden euron kappalehintaan. Ne ovat varsin kivan näköisiä myös kehystettyinä - valmiiksi kehystetyt taulut ovat 40euron hintaisia.

Olen myös askarrellut käsinsidottuja kirjasia erilaisilla kansivaihtoehdoilla. Taka- ja etukansi ovat erilaiset, mutta aina samaa teemaa. Sidonta on joko pellavaisella tai valkoisella narulla tehty. Nämä somat muistikirjaset ovat 22 euron hintaisia. 

Tekeillä on myös mukavan kokoisia astialiinoja, joita voi käyttää astioiden pyyhkimisen lisäksi vaikkapa sienikorissa tai pöytäliinoina. Tulossa on myös sopivan kokoisia kauppakasseja erilaisilla aiheilla, sisustustyynyliinoja sekä pikku pussukoita. Pussukat ovat juuri sopivia satumaisen makeiden namusten säilyttämiseen tai lahjaksi antamiseen. Pysy kanavalla! :-)

Uusimmat aiheet

Joulukorttejani myynnissä @ Kankurin Tupa

7.11.2019
Hippusen kultaa sihtaavia korttejani on pian myynnissä myös tunnelmallisessa Kankurin Tuvassa, sillä postitin heille juuri paketillisen yksiosaisia korttejani. Turistienkin suosima Kankurin Tupa myy suomalaisia matkamuistoja ja käsityötuotteita... Lue lisää »