Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin asioihin.

Ajankohtaista

Tuotteitani myynnissä @AABakery.fi

12.3.2019

Kakkua ja pastellia Tuotteitani on myynnissä lähinnä pastellimaalauksista koostuvan taidenäyttelyni Talven taikaa, tarinan lumoa yhteydessä (8.-30.3.2019) Säynätsalon kunnantalon ihastuttavassa kahvilassa nimeltä AABakery. Kahvilasta... Lue lisää »

Tervetuloa taidenäyttelyyni 8.3.-30.3.

12.3.2019

Talven taikaa, tarinan lumoa Tervetuloa tutustumaan pastellimaalauksiini todesta, sadusta ja niiden välimaastosta Säynätsalon kunnantalon tunnelmalliseen kahvilaan AaBakery. Esillä on teoksiani vuosien varrelta: pastellimaalauksia... Lue lisää »

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin Satuseikkailu

21.8.2018

Tämän hauskan kolmikon voit tilata esiintymään lapsille Satuseikkailun merkeissä. Lapset saavat osallistua seikkailuun - tai sitten ihan vain katsella. Voit tilata myös Santtutontun ja Sädekeijun kahdestaan, tai sitten ihan vain tomminkaisen... Lue lisää »

Santtutontun uusi reissu alkaa

23.5.2018

Santtutonttu matkalle jälleen Keski-Suomen metsistä matkalle lähtenyt pikku tomminkainen, Santtutonttu, jäi ensimmäisessä reissukirjassaan viettämään talvea Jämsän Saunakylään. Tämä luomani lapsiperheiden oma hahmo on taas... Lue lisää »

Santtu-tonttu -kirjani on julkaistu

14.11.2017

Lastenkirjani Keski-Suomesta, eli Santtu-tontun matka Suomen sydämessä on nyt julkaistu! Iso ja todella mukava projekti oli tehdä yhteistyötä keskisuomalaisten  kohteiden kanssa. Kirjan pikku tomminkainen vierailee siis aivan oikeissa... Lue lisää »

Uusimmat aiheet

Kiitos Oulu! Seuraavaksi Kuopio

15.10.2019
Oulun Kädentaito- ja Hyvinvointimessuilla 12.-13.10. oli iloisia kohtaamisia ja mukavia keskusteluja taruhahmoista, tontuista ja taiteesta ylipäänsä. Kiitos ihanat ihmiset, on mukavaa täydentää taas pöytää seuraaville... Lue lisää »